nieuw en oud tegelijk tcr classics

Geliefden die binnenkort het huwelijksbootje instappen, kunnen bijvoorbeeld in een Eldorado Cadillac uit 1975 naar de huwelijkslocatie worden gereden. Een jubilaris in je team? Haal hem/haar op een bijzondere manier op van huis per Londense Taxi. Een onvergetelijk afdelingsuitje op het programma? Laat je rijden in de retro touringcar uit 1985. Dit is slechts een greep uit het totale aanbod aan voertuigen. Voor een overzicht van alle voertuigen, inclusief foto’s, kijk op staging2.tcr-classics.nl .

TCR Classics is de vierde pijler van TCR, naast het taxi- en leerlingenvervoer onder de naam TCR Vervoer verzorgt TCR Exclusief Vervoer met name het zakelijk vervoer in luxe wagens als Volvo S80 of Mercedes E- of S-klasse. Voor het grotere werk (tot 92 personen in 1 touringcar) staat TCR Tours paraat. Naast touringcarvervoer van A naar B organiseert TCR Tours ook geheel verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen inclusief hotelovernachtingen en excursieprogramma’s.

Op 21 april zal TCR Classics zich presenteren op het Historisch Festival Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.