Home / archiefcentraal / nieuw en oud tegelijk tcr classics

nieuw en oud tegelijk tcr classics

Geliefden die binnenkort het huwelijksbootje instappen, kunnen bijvoorbeeld in een Eldorado Cadillac uit 1975 naar de huwelijkslocatie worden gereden. Een jubilaris in je team? Haal hem/haar op een bijzondere manier op van huis per Londense Taxi. Een onvergetelijk afdelingsuitje op het programma? Laat je rijden in de retro touringcar uit 1985. Dit is slechts een greep uit het totale aanbod aan voertuigen. Voor een overzicht van alle voertuigen, inclusief foto’s, kijk op www.tcr-classics.nl .

TCR Classics is de vierde pijler van TCR, naast het taxi- en leerlingenvervoer onder de naam TCR Vervoer verzorgt TCR Exclusief Vervoer met name het zakelijk vervoer in luxe wagens als Volvo S80 of Mercedes E- of S-klasse. Voor het grotere werk (tot 92 personen in 1 touringcar) staat TCR Tours paraat. Naast touringcarvervoer van A naar B organiseert TCR Tours ook geheel verzorgde dagtochten en meerdaagse reizen inclusief hotelovernachtingen en excursieprogramma’s.

Op 21 april zal TCR Classics zich presenteren op het Historisch Festival Raalte.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.