niek rensen zoekt sponsoren handbikebattle

“Na ziekte, een zware hersenoperatie en maandenlange revalidatie, kijk ik weer vooruit. Ik doe mee aan de HandbikeBattle. Sponsor mij en het team en maak zo deze sportieve uitdaging mogelijk,” stelt Rensen. “Mijn wereld stortte in toen ik september vorig jaar te horen kreeg dat ik ernstig ziek was. Ik had een cavernoom: een vaatmisvorming in mijn hersenen, waaruit bloed kwam. Hierdoor kreeg ik op 31-jarige leeftijd uitvalsverschijnselen. In een paar weken tijd kon ik ineens niet goed meer lopen en praten en ging ik dubbel zien.”

Voor Rensen betekende dat de start van een lang medisch traject. “Ik onderging een zware, risicovolle hersenoperatie. Ik wist niet of en hoe ik uit de operatie zou komen. Maar gelukkig, ik ben er nog! De operatie is goed gegaan, de revalidatie is een lange, zware weg. Niet gemakkelijk, maar ik kijk weer vooruit.”

Rensen heeft zich naast revalideren een extra doel gesteld: “Ik doe mee aan de HandbikeBattle. Ik ben al volop aan het trainen en kijk ernaar uit! Ik doe hieraan mee, omdat het goed is voor mijn revalidatie. Zo krijg ik een betere conditie en heb ik tijdens mijn revalidatie een doel.”

De missie kost veel geld. Denk aan de handbikes, sportkleding, de reis en de aangepaste hotelkamers. “Daarom ben ik samen met de 7 andere deelnemers, de begeleiders en mijn revalidatiecentrum De Vogellanden op zoek naar sponsoren om de benodigde ruim 10.000 euro in te zamelen.” Elk bedrag is welkom: Help je ook?

Stort dan je bijdrage op rekeningnummer NL17RABO0130414697 tnv NAM Rensen tbv HandbikeBattle.

Sponsor je een groot bedrag als bedrijf, of wil je meer weten? Dan zorgt De Vogellanden dat je logo op de kleding staat. Neem hiervoor contact op met Anniek van Vilsteren: a.van.vilsteren@vogellanden.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.