nationale boomfeestdag gevierd in raalte

Leerlingen van twee zesde groepen van de KBS de Linderte hebben bomen en struiken geplant in de directe omgeving van hun basisschool in het teken van de nationale boomfeestdag. Daarnaast hebben ze van Groei & Bloei uitleg gekregen over bomen en hun functie. Wethouder Jacques van Loevezijn heeft de eerste boom geplant, samen met enthousiaste leerlingen.

Vanuit de Linderte hebben ze aangegeven dat het mooi is dat de aanplantplek zo dicht bij de school is. Leerlingen komen er dagelijks langs en zullen op deze manier zich het moment van de boomfeestdag herinneren. Geert Borgonje van Groei & Bloei heeft de leerlingen ter plekke nog uitgelegd hoe ze het beste kunnen planten en wat de functie is van het bosplantsoen.

De kinderen kregen ook een ‘boomplant’ certificaat uitgereikt als herinnering van deelname aan deze zonnige boomfeestdag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.