muziekvereniging harmonie viert 100 jarig bestaan

Muziekvereniging ‘Harmonie’ uit Wesepe bestaat op 14 maart honderd jaar. Dit vieren ze met een feestelijke receptie en met een speciaal jubileumconcert met als thema ‘Alles uit de kast’. Daarnaast is er een expositie in de Tuinzaal. Hier krijg je een overzicht van honderd jaar Harmonie, met foto’s, video en oude kleding van de fanfare.

Op de expositie kun je intekenen op het herinneringsboek ‘100 jaar Harmonie Wesepe’. Het boek bevat veel foto’s uit een ver verleden tot en met het heden en kost rond de dertig euro. Tijdens het jubileumconcert halen de fanfare en de slagwerkgroep alles uit de kast, om er een fantastisch concert van te maken. Het orkest speelt succesnummers van vervlogen tijden, maar ook bekende nummers komen voorbij. Een speciaal optreden is er van Henk en Tom Jalink.

De slagwerkgroep zal onder meer elektronisch slagwerk ten gehore brengen, dit alles is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Het orkest onder leiding van Dries Lansdorp en de slagwerkgroep onder leiding van Mark Rorije maken er een feestelijke middag van. Dit alles in de feestlocatie “Het Wapen van Wesepe” Ds. E. Kreikenlaan 8 te Wesepe. De ceremoniemeester is Fred Dijkgraaf.

De receptie is op vrijdag 14 maart vanaf 19.00 uur en het jubileumconcert is op zondag 16 maart aanvang 14.00 uur. Voor meer informatie ga je naar de website: http://staging2.harmoniewesepe.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.