multimate lemelerveld start met dierenvoeding

Multimate Lemelerveld is kort geleden gestart met de verkoop van dierenvoeding. De laatste maanden is de winkel fors veranderd. Bijna de helft van het assortiment heeft een ander plaatsje gekregen. Dit is gebeurd om een ruimte van bijna 100 vierkante meter vrij te maken voor dierenvoeding.

Dat dierenvoeding toegevoegd wordt aan het assortimen,t heeft meerdere redenen vertellen de heren van Multimate. “Het is een assortiment waar onze formule veel ervaring mee heeft. Veel collega’s voeren dit met succes. Het sluit prima aan bij het huidige assortiment.”

Er wordt een duidelijke keuze gemaakt in de doelgroep. Er wordt voer verkocht voor honden, katten, knaagdieren (zoals konijnen, hamsters en cavia’s ), kippen en vogels. Natuurlijk zijn ook de accessoires aanwezig. De merken die worden verkocht zijn onder meer Eukanuba, Prins, Proplan, Fokker, Iams, Cavon, Bonzo.

Op 22 maart moet alles klaar zijn. Dan zal deze afdeling feestelijk geopend worden met spectaculaire acties en gratis honden- en kattenvoer. Zie ook: lemelerveld.multimate.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.