minder regels zou het er van komen

Opinie – Minder regels, dat wil de VVD. Dat spreekt ons allemaal aan. Eén probleem alleen bij minder regels. Er zijn altijd mensen die anderen niet vertrouwen en dat willen ze oplossen met regels. De VVD is daar zelf nogal goed in. Regels die de partij wél wil, liggen vaak op het niveau van wel of geen vertrouwen hebben in elkaar: strenger straffen bijvoorbeeld.

Aan de bijgevoegde foto zie je waarom regels nog meer nodig zijn. Omdat er altijd mensen zijn die zich niet willen houden aan gedrag dat we met z’n allen normaal vinden, waar je eigenlijk geen regels voor hoeft te maken, maar die eer wil zijn, omdat mensen zich niet aan dat ‘normale’ gedrag wensen te houden.

Zoals de posterplakker van de VVD. Die plakt doodleuk zijn poster over die van de PvdA. Tja, als je je op die manier niet aan ongeschreven regels houdt, dan zul je uiteindelijk toch naar geschreven regels moeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.