minauto goedkoopste brommobiel in nederland

Minauto is het merk voor brommobielen in het lage prijssegment en wordt geproduceerd door de Europese marktleider AIXAM MEGA. De prijs van het basismodel is verlaagd naar 8.650 euro. Hierdoor is de Minauto de goedkoopste brommobiel in Nederland.

Gelijktijdig met deze prijsverlaging wordt ook de nieuwe Minauto Cross geïntroduceerd. Dit is een ruime brommobiel met een trendy uitstraling. Zo heeft de Crossversie onder meer standaard lichtmetalen velgen, een handschoenenkastje en een derde remlicht. Ook deze pittige Minauto is heel aantrekkelijk en concurrerend geprijsd (9.999 euro). De Cross-uitvoering is leverbaar in drie kleuren: parelmoer wit, zilver en zwart.

De kofferruimte van 1100 liter overtreft die van alle andere brommobielen in zijn prijsklasse royaal; die komen niet verder dan 340 liter. De afmetingen van de Minauto Cross zijn ook allesbehalve mini. Met een lengte van 2,99 meter is de Minauto Cross een van de grootste brommobielen in de markt. Ook lange mensen kunnen dus comfortabel in de Minauto Cross rijden en hebben door de grote ramen ruim zicht op de weg.

Alle Minauto’s zijn uitgerust met de zeer betrouwbare KUBOTA motor. Ze zijn verkrijgbaar met airconditioning en worden standaard geleverd met 2 jaar volledige garantie plus 2 jaar pechservice. Gelet op alle voordelen, biedt Minauto dus nieuwe brommobielen voor de prijs van een occasion.

AIXAM, al 30 jaar marktleider in voertuigen zonder autorijbewijs, construeert brommobielen met een hoge veiligheidstandaard. Al sinds 1988 onderwerpt Aixam al haar modellen aan crash-tests door middel van botsingen aan de voor-, zij- en achterkant, hoewel de wetgeving dit niet voorschrijft.

AIXAM is de enige fabrikant van brommobielen die voor al deze autotests is geslaagd. Het merk beschikt over een netwerk van ruim 30 erkende dealers en circa 15 servicepunten in Nederland. Kijk voor meer informatie op: staging2.minauto.nl of kom langs bij Autobedrijf Mollink, Praamstraat 13, 8102 HM in Raalte, Telefoon 0572 358151.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.