meld je aan voor popsport overijssel

PopSport is een talentenprogramma voor jonge bands en acts en start dit seizoen voor het eerst in Overijssel. Het is de negende provincie die onderdeel is geworden van het Landelijke PopSport netwerk. PopSport draait om talentontwikkeling. Jonge, getalenteerde en gedreven bandjes, acts of muzikanten tussen de 12 en 20 jaar kunnen zich inschrijven voor dit coachingstraject, waar ze onder begeleiding van professionals een volgende stap in hun muziekcarrière kunnen zetten.

PopSport heeft een divers aanbod van workshops, hiermee ontwikkelen de talenten hun artistieke, zakelijke en sociale skills. Daarnaast maken ze op deze manier kennis met de muziekbusiness. De inschrijving voor PopSport Overijssel is geopend. Van singer-songwriter tot metalband, van pop & rockband tot DJ en van rapper tot jazzband; iedereen tussen de 12 en 20 jaar die meer wil met zijn muziek kan zich aanmelden voor PopSport.

Eind maart worden 6 talentvolle bands & acts uit Overijssel geselecteerd, die gaan starten met hun programma in de eigen regio. Ze volgen gezamenlijke workshops, gaan veel optreden, krijgen individuele begeleiding, gaan de studio in en sluiten voor de zomer hun traject af met de Regio Showcase in een poppodium in Overijssel.

Op deze avond wordt de act, die zich het meest ontwikkeld heeft, gekozen om door te stromen naar het verdiepende landelijke traject dat na de zomer begint. Daar krijgt de act vier maanden lang een personal coach, een dag in de studio’s van Kyteman, ontmoetingen met muzikanten uit andere PopSport provincies en gaan ze toewerken naar hun landelijke optreden op het afsluitende PopSport Eindfestival dat eind november plaatsvindt.

Meer info over PopSport: info@poppuntoverijssel.nl en staging2.poppuntoverijssel.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.