matige dag voor turnsters rgv kwiek

Een verslag van Therese Verdoorn

2 Turnsters van RGV Kwiek hebben afgelopen zaterdag gestreden op het NK Rhonradturnen in Ede. Eline te Wierik, komt uit in het hoogste nivo 1 (internationaal nivo) mocht in de 2e wedstrijd de drie onderdelen rechtuit, spiralen en springen tonen. Haar sprong, hoge salto vanaf het ca 2.00 meter hoge rad was perfect tot stand op de valmat. Het onderdeel spiralen ging bijna foutloos. Helaas mistte ze net een overgang wat toch wel veel punten heeft gekost. Tevens is ze nog herstellende van een blessure, waardoor de spagaatelementen zijn vervangen. Tijdens haar mooi en originele muziekoefening heeft ze iets moeten improviseren, omdat ze niet helemaal goed uitkwam, maar dat viel de jury nauwelijks op. Helaas waren haar concurrenten net wat sterker en eindigde ze als 7e.

Merel Peeters heeft ook een mooie sprong geturnd met een buikligoverslag over het rad. Haar spiraaloefening ging ook niet helemaal foutloos.

Tijdens haar muziekoefening had ze pech en rolde terug wat niet geheel pijnloos ging. Ze heeft haar oefening wel goed kunnen afronden, maar door de grote concurrentie, eindigde ze als 15e

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.