matig raalte verliest koppositie

In klasse 5I kreeg voormalig koploper Raalte, SDOL op bezoek. Er moest door Raalte gewonnen worden, want de concurrentie zit op de hielen. Na twee gelijke spelen wilde ook SDOL wel weer eens voelen wat winnen was.

De eerste helft begon redelijk gelijk op. Raalte liet haar titelaspiraties nog niet bepaald zien en speelde voor haar doen zwak. Toch was er het lichte overwicht voor Raalte, dat uitte zich in een aantal goede kansen.

De tweede helft beet SDOL, mede dankzij de wind, wat meer van zich af. Het durfde wat meer druk te zetten en Raalte had het daar lastig mee. In de 82e minuut was het Daan Hover, debutant uit het A-elftal van SDOL, die scoorde. Zo stond het 1-0 met nog minder dan tien minuten te spelen en had Hover een droomdebuut voor zijn club. Raalte kwam de klap niet meer te boven en SDOL kreeg nog goede kansen om de score uit te bouwen, dit gebeurde echter niet meer. Zo verliest Raalte kostbare punten in de strijd om het kampioenschap.

Raalte zakt door het verlies naar de tweede plaats op basis van doelsaldo. Ulu Spor wist wel te winnen en neemt daardoor de eerste positie over. SDOL stijgt door de overwinning een plekje en staat nu zesde. Volgende week speelt Raalte de uitwedstrijd tegen concurrent en nummer drie Sportlust Vroomshoop in Vroomshoop. SDOL speelt dan thuis tegen laagvlieger Go Ahead Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.