maandag nog bezig met optocht van zondag

Het kan echter ook anders: In de Gouverneur hebben ze op de maandag van carnaval steevast de Rosenmonntag TV Brunch. Wat dat inhoudt? Ook ‘the day after’, maar dan ‘the day after de optocht’.

Met een croissantje en een sappie nagenieten van de optocht. En dat met foto’s en tv-beelden van de grote Sallandse Optocht die dit jaar een deelnemersrecord brak. Het croissantje en het sappie gingen overigens niet voor iedereen op.

Sommigen hadden last van een dubbele day after. De day after de optocht, maar ook de day after een avondje met teveel alcohol. En wat is de beste remedie tegen een kater? Juist. Een biertje. Naast wat sappies vloeiden er daarom ook wat pilsjes in de Gouverneur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.