maak een kiekje van je favoriete plek in salland

Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) worden foto’s die jongeren met hun mobieltje hebben gemaakt tentoongesteld. Kunstenaars van de Huishoudschool roepen jongeren van 12 tot 20 jaar op om een foto in te sturen van hun favoriete plekje in Salland. Dit is een onderdeel van verschillende kunstenaarsprojecten georganiseerd om kunst en cultuur in Raalte in de week van 17 tot en met 25 mei extra aandacht te geven.

‘’Wij willen jongeren in Salland bewust maken van kunst en cultuur en hebben daarom dit fotoproject opgestart’’, zegt Gerard te Wierik. De bedoeling is dat jongeren een ‘kiekje’ maken van hun favoriete plek: je sportclub, in het bos, of een andere plek waar je graag komt. De foto’s mogen gemaakt worden met een mobiele telefoon en kunnen opgestuurd worden naar kiek@wakraalte.nl Een jury gaat de foto’s beoordelen waarbij er uiteindelijk een selectie van 300 foto’s worden getoond in de Huishoudschool tijdens de WAK. Alle foto’s worden uitgeprint; de 3 beste op groot formaat.

De organisatie van de Week van de Amateurkunst is nog steeds op zoek naar nieuwe, leuke projecten. Wil je meewerken, of heb je een leuk idee? Meld je dan aan via staging2.wakraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.