Home / archiefcentraal / maaike jansen gaat verder als dj maycelli

maaike jansen gaat verder als dj maycelli

Maaike Jansen gaat in de voetsporen van haar verloofde Mental Theo treden. Ze is namelijk begonnen als DJ en te boeken onder de naam DJ Maycelli. We kennen de Raaltese zangeres als de winnares van So You Wanna Be A Popstar?, maar nu slaat ze een nieuwe weg in. Nadat ze jaren als solo artiest en met een band heeft opgetreden vond ze het tijd voor iets nieuws, schrijft ze op haar website.

“Ik heb echt vertrouwen in mezelf als Dj en ik houd van zingen. Ik hoop dat deze stijl van muziek mensen gelukkig maakt en ervoor zorgt dat ze willen dansen”, zegt ze. “Ik denk dat het tijd was om iets anders te proberen.”

Tijdens het maken van haar eerste album werd ze verliefd op de electro sound. Nadat ze ‘Burning Brides’, zoals het album heet, had uitgebracht wilde ze zich meer focussen op het maken van Dance muziek. Voor Maaike als DJ Maycelli draait muziek om aanvoelen wat een trend gaat worden. Als DJ wil ze vernieuwen voordat haar werk oud wordt.

Voor meer in formatie over DJ Maycelli ga je naar de website: http://www.djmaycelli.com/home/4578687911

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.