Home / archiefcentraal / lorre en co fietsploeg heeft nieuwe outfit

lorre en co fietsploeg heeft nieuwe outfit

De “Lorre & Co fietsploeg“ is door de eigenaar van Lorre & Co, Bert Smedinga, voorzien van een compleet nieuwe outfit. Het is voor veel verenigingen moeilijk om aan subsidie of sponsoren te komen, daarom wilde Smediga helpen. Voor de afgetrainde heren is de Alpe d’huez een peuleschil. Zie je ze vervolgens de komende weken ergens door Wijhe fietsen aarzel niet en toeter een keer, ze hebben het nodig. Volgens teambaas en hoofdsponsor Bert Smedinga heeft het er alle schijn van dat de heren dit jaar aan de start van de Tour zullen verschijnen.

Lees ook

Blog Aaltje Booijink-Jonkman: Wees zuinig met energie!

Ken je de kreet nog? In de jaren 70 werd opgeroepen om verstandig en zuinig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.