lezing over vleermuizen in wijhe

Het mysterie van de vleermuis

In de zomeravond komen ze in de schemering langs vliegen. Iedereen heeft ze wel eens gezien. Maar wat zijn dit eigenlijk voor dieren? En zijn ze eng, gevaarlijk of juist nuttig? Weet je dat veel vruchten er niet zouden zijn zonder vleermuizen? En dat een kleine vleermuis een kruiwagen vol muggen eet elke zomer? Tom Dekker van de vleermuiswerkgroep Deventer zal op 26 maart een lezing geven over vleermuizen. Hij zal ondermeer vertellen over hoe ze leven, waar ze eten en waar ze slapen. Ook zal hij vertellen welke soorten er zijn. Er zal een nieuwe wereld voor je open gaan, het is een bijzondere diersoort. Alles wat je over vleermuizen hebt willen weten, maar nooit hebt durven vragen? Kom dan langs op 26 maart!

De lezing wordt georganiseerd door IVN Wijhe-Olst in het Langhuus te Wijhe van 20.30 – 21.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.