let the sun shine bij stout

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Bij STOUT! kun je dit voorjaar alle kanten op. Voor vrouwen heb je de stoere look met details en damaged used jeans, maar ook romantisch/ibiza style zoals de transparante tops en lange jurken met kantdetails. Daarnaast zie je ook de sporty look, lange rok met goede sneakers en een crop top met een waistcoat van denim.

Daarnaast blijven de lange rokken en korte denimshorts populair. Deze zomer dus echt een “Musthave”voor in je kast. Op het gebied van broeken zijn de lichte bleach denim jeans van only en LTB mooi van wassing. De accessoires zijn vrolijk van kleur en geven het Ibiza gevoel, zodat je je al kan voorbereiden op de zomer.

Bij de mannen zie je dit voorjaar multi gekleurde patronen, vintage work wear, leeraccenten en qua kleur zijn pastelkleuren ook voor mannen weer in de mode. evenals denim blue in alle variaties. Ook de grote stoere prints en de zogenoemde America-prints zijn te zien in de heren collectie van dit voorjaar bij STOUT!.

Omdat er wekelijks nieuwe items binnenkomen voor hem en haar is er continue vernieuwing in de winkel. En zoals je gewend bent natuurlijk voor een betaalbare prijs. De merken bij STOUT! zijn: Only Vila LTB, pieces ICHI, Petrol Twin life, Jack&jones, Voi Jeans en Cars.

STOUT! jeans & more is gevestigd aan de Herenstraat 20 in Raalte. Ook zijn er vestigingen in Nijverdal, Wezep, Ommen, Hattem en Nunspeet. De adressen van deze filialen vind je op hun website staging2.stoutjeans.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.