leontiens ladies ride met hardlopen erbij

Sportieve dames in Raalte en omgeving opgelet: in juni is er de mogelijkheid om te hardlopen en fietsen met niemand minder dan voormalig wielrenster en olympisch kampioene Leontien Zijlaard-van Moorsel.

Hardlopen

Houd je van hardlopen? Hou dan zaterdag 21 juni vrij. Dan vindt de Leontien Ladies Run plaats. Je kunt op die dag een afstand van 5 of 10 kilometer rennen. Vanaf 15:00 uur is de Expo Area geopend op de Grote Markt en vanaf 18:00 uur starten de eerste lopers. Iedere deelneemster ontvangt een startnummer voorzien van naam, tijdregistratiechip en een medaille als aandenken. Je kunt deelnemen in je eentje, maar ook in teamverband. Naast vrouwen kunnen ook mannen gerust meedoen aan de Ladies Run: voor hen is er een speciaal mannenstartvak. Zij lopen hetzelfde parcours als de vrouwen. Meedoen aan de Run kost 15 euro per persoon. Mocht je de Leontien Foundation willen ondersteunen, dan heb je de mogelijkheid om een donatie te doen bij de inschrijving.

Fietsen

Ben je meer een ‘fietspersoon’, of heb je na de Run nog energie over? Dan is de Leontien Ladies Ride op zondag 22 juni wat voor jou. Mannen hebben dan wel pech: de tocht is alleen voor vrouwen. De Ladies Ride is geen wedstrijd, maar een pleziertocht voor vrouwen van alle leeftijden. De fietstocht gaat om 10:30 uur van start op het Domineeskamp in Raalte, waar Leontien het startschot geeft. Je fietst vervolgens een route van 35 of 60 kilometer door de regio Salland. Dat mag je in je eigen tempo doen. De dorpen Lierderholthuis, Heino, Luttenberg, Mariënheem, Broekland, Heino en Heeten worden tijdens de tocht aangedaan. Er zijn bij verschillende dorpen tussenstops om even op adem te komen. Bij de finish aan de Munstersestraat in Raalte is een feestelijke ontvangst. Meedoen aan de Ride kost 10 euro per persoon tot twee maanden vóór het evenement. Daarna bedragen de kosten 19 euro per persoon. Voor iedereen die meedoet aan de Ladies Ride doneert C&A Foundation 2,50 euro aan het Leontienhuis: een inloophuis voor mensen met een eetstoornis.

Meer informatie over de Leontien Ladies Run op 21 juni vind je op staging2.leontienladiesrun.nl en meer informatie over de Leontien Ladies Ride op 22 juni vind je op staging2.leontienladiesride.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.