lemmens verlaat rohda raalte

Rohda-speler Jordi Lemmens verruilt na dit seizoen Rohda Raalte voor Berkum. Lemmens, zelf woonachtig in Zwolle, werd een aantal weken geleden door Berkum gepolst of hij interesse had in een nieuw sportief avontuur: “Ze hadden een goed verhaal,” stelt Lemmens.

Na afloop van dit seizoen maakt Lemmens de overstap. “Ik heb zes jaar bij Rohda gezeten en ze hebben bij Berkum een echte linker centrale verdediger nodig. Ze hadden een goed verhaal en de voorwaarden zijn prima.”

Wel moet Lemmens straks afscheid nemen van jongens met wie hij al lang speelt. “Ja, het wordt wel lastig om dat achter te laten. Ik heb het heel goed bij Rohda. Het is een goeie en gezellige club.” Ongeveer twee weken geleden heeft Lemmens zijn teamgenoten op de hoogte gesteld. “Ze begrijpen het, ze gunnen het me, maar vinden het wel jammer.

Ondanks het feit dat Berkum momenteel onderin de zaterdag Hoofdklasse draait, de club staat momenteel tiende, gaat Lemmens hoe dan ook naar zijn nieuwe club. Ook als het doemscenario van degradatie uitvoering krijgt. “Ik heb er goed over nagedacht.”

Rohda-trainer Kick Maatman betreurt het vertrek van Lemmens, maar toont ook begrip. “Ik vind het erg jammer. Geweldige vent en een goede speler die we gaan missen, maar ik snap hem voor 100 procent. Berkum is een club in zijn woonplaats Zwolle en een club waar nog wel voldoende middelen zijn, in tegenstelling tot veel andere clubs momenteel. Jammer, maar begrijpelijk dus.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.