laadpunt elektrische autos geopend

Wethouder Jacques van Loevezijn heeft woensdagmorgen het elektrisch laatpunt op het parkeerterrein aan de Schapenstraat in Raalte geopend. Door het aansluiten van de elektrische ‘dorpsdeelauto’ uit Hoonhorst werd het elektrische laadpunt geopend. Deze elektrische auto rijdt iedere woensdag van Hoonhorst naar Raalte om met ouderen de markt te bezoeken.

Van Loevezijn gaf aan dat hiermee een mooie verbinding is gemaakt op het gebied van leefbaarheid en duurzaamheid. De opening was in bijzijn van raadslid Harry van Kampen die de afgelopen jaren nauw betrokken was bij de aanleg van de elektrische oplaatpunten. Naast het laadpunt in Raalte is inmiddels ook een elektrisch laadpunt gerealiseerd op het Dorpsplein in Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.