la the voices wint playbackshow luttenberg

– L.A. The Voices wint bazar Luttenberg 2014 –

– Luttenberg –

L.A. The Voices is de winnaar geworden van de playbackshow in luttenberg, waar afgelopen weekend de grootste artiesten uit Luttenberg te bewonderen waren. Onder leiding van Robert Oosterlaar werd er een nummer samengesteld door Luttenbergse artiesten, met o.a. Höllenboer en zanger Marcus. “De concurrentie was dit jaar sterk, maar we zijn de terechte winnaar”, aldus Oosterlaar. Het splinternieuwe Gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg stond dit weekend als décor voor verschillende artiesten. Jeugd en volwassen streden tegen elkaar om uiteindelijk die grote beker mee naar huis te nemen. Al met al een zeer geslaagd weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.