kole kermse broekland druk bezocht

De Kole Kermse in Broekland is druk bezocht dit weekeind. Tijdens het weekend waren er verschillende bands, zoals B.B.Moose en Madison, te zien. Daarnaast was er een veiling waar veel mensen op afkwamen. Feestgangers lieten de organisatie weten dat het een goed georganiseerd feest was.

Het feest begon op vrijdagavond met de rockband B.B.Moose, die speelde voor veel publiek. Ook op de veiling op zaterdagmiddag kwamen veel mensen af en er werd veel geboden op verschillende kavels. Op zaterdagavond trad coverband Madison op en zorgde voor een volle feesttent. Zondagmorgen kwamen alle vrijwilligers en buren brunchen. De ongeveer 150 vrijwilligers verdiende wel een hapje eten. Daarmee was het feest niet afgelopen. Zondagmiddag sloten Abbacz, de band Kabaal en Femmes Vattaal het weekend af.

De feestgangers kwamen uit heel Salland en uit Apeldoorn met touringcars naar Broekland. Op een gegeven moment stonden er 11 touringcars te wachten bij het Kole Kermse terrein om hun mensen weer op te halen. De organisatie kijkt terug op een succesvol weekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.