knock knock grijze jeans en bloemenprints

Raalte Mode Promotie (RMP) heeft op zondag 30 maart twee modeshows gehouden in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kon je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Knock Knock jeans store ziet dit voorjaar een speciale rol weggelegd voor shorts met een bloemenprint. “Zeker als we dichter bij de zomer in de buurt komen gaan de shorts echt opkomen”, zegt Hugo ter Haar. “Daarnaast gaan de grijze jeans dit voorjaar populair worden. Dat zien we nu al. Er gaat niet een specifieke stijl de boventoon voeren, maar dit worden wel de twee dingen van dit seizoen.”

Daarnaast ga je veel denim zien gecombineerd met stof en print. Dit geeft samen een hele zomerse look. “De bloemenprint komt veel terug in shirts, maar het is helemaal vernieuwd. Het is nu een soort mix van de Hawaï print met camouflage- achtige invloeden. Daarnaast zie je dat de classic sweater met de ronde hals terugkomt, alleen dan met leuke gekke print. Het is een makkelijke basic die goed te combineren is.”

Broeken vind je veel met een gewassen kleur. De bovenkleding van mannen bestaat uit veel kleur, fris maar niet hard. Echt nieuw dit seizoen is de vrije tijd colbert. Dit is een colbert in de vorm van een sweatshirt. Dit heeft de klasse van een colbert, maar draagt meer relaxed als een sweater. Cast Iron is het eerst merk dat hier mee begon. Bij Knock Knock kun je voor al deze nieuwe mode terecht.

Knock Knock Jeansstore is gevestigd aan de Marktstraat 9b in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.terhaarmode.nl Hugo ter Haar is samen met zijn broer Martijn eigenaar van Knock Knock Jeansstore, Ter Haar en Inmind by Ter Haar.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.