knal kleuren spreken dit voorjaar bij mixxl

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Bij MIXXL zie je dit voorjaar vooral veel kleur, volgens eigenaresse Ingrid ten Have. “In onze winkel vind je verschillende prints in broeken, shirts en vesten en daarnaast vooral knal kleuren. Het vertrouwde zwart en wit blijft uiteraard ook in de collectie. De pasteltinten, die wel in de mode zijn dit voorjaar, hebben wij minder in de winkel dan andere modezaken.”

De trend van het nieuwe seizoen gaat de printbroek worden, denkt Ingrid. Kantoenen broeken met dieren-printen, zoals de zebraprint, maken hun opkomst dit voorjaar. Een drukke broek lijkt moeilijk te combineren, maar er zijn wel mogelijkheden voor. Zo kun je de outfit heel stoer maken met een leren jasje of vrouwelijk met een leuk vestje. Daarnaast komen hier ook de knalkleuren weer terug, in de vorm van een leuk topje.

MIXXL biedt mode met een maatje meer. “De mode voor grotere maten is echt veel modieuzer dan vroeger, het ‘tentgevoel’ om het even oneerbiedig te zeggen is er vanaf. Klanten waarderen dat ook aan ons, ze komen dan ook van ver om ons te bezoeken. Wij bij MIXXL bieden klanten vertrouwde mode. Je weet waar je aan toe bent bij MIXXL en wat je kan verwachten. Mooie mode voor een maatje meer, onze collectie gaat van maat 42 tot maat 60,” aldus Ingrid.

MIXXL is te vinden aan De Waag 47 in Raalte. Kijk voor meer informatie op de website: http://staging2.mixxl.nl/index.html.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.