kleurrijke collectie de heeren mannenmode

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Bij De Heeren Mannenmode wordt de voorjaarscollectie lekker kleurrijk en zeer gevarieerd. Een trendy en stoere collectie met veel ‘fun’ aan de verschillende items. De verschillende modekleuren zijn: blauwtinten, frisgroen, framboosrood en andere heldere en intensieve kleuren.

Dit jaar zijn er speciaal voor de zomer uni-achtige overhemden met kleine motieven. Daarbij zijn er ook mooie broeken met frisse kleuren zoals geel, groen, rood en blauw of basistinten, zoals grijs en beige. Naar verwachting gaat een uitgewerkte colbert met een mooi overhemd populair worden dit jaar. “Maar je kan natuurlijk ook altijd nog voor casual gaan. Ik denk dat dit altijd wel in de mode blijft. Hiermee bedoel ik een goed shirt of zomertrui met daaronder natuurlijk een mooie jeans”, aldus Freddy Snel, eigenaar van De Heeren Mannenmode.

Natuurlijk komen er ook nieuwe merken in de winkel te liggen, zoals Camp David. Dit merk heeft iets casuals met stoere items, veel badges en opdrukken. Daarnaast komen ook de MAC broeken in het assortiment. Dit jaar zowel in jeans uitvoering als gekleurde vijf pockets. Ook hebben zij jassen en fleecejackets van Tenson in de nieuwe collectie.

De Heeren Mannenmode is gevestigd aan de Herenstraat 6 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.deheerenmannenmode.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.