kindermiddag het kruispunt succes

Ingestuurd door Mariska Kloppenburg

Bongo de gorilla wist niet hoe hij zich moest gedragen en het werd een hele klus om zijn aandacht bij het verhaal te houden. Maar daardoor werd afgelopen zaterdag een recordaantal kinderen meegezogen in het Bijbelverhaal van Daniël in de leeuwenkuil. Want Jan Marcel Velinga wist de meer dan 100 kinderen tot het einde toe te boeien met zijn buikspreekpoppen Paula en Bongo tijdens de kindermiddag in GKv Het Kruispunt. “Het verhaal werd afgewisseld door de pop, aap en goocheltrucjes waar hij echt de kinderen van groep 1 t/m 8 bij betrok en er een geweldig feest van wist te maken!”, zegt de organisatie, “Al met al zorgen de poppen ervoor dat het verhaal goed overkomt en de nodige ontspanning krijgt. We zongen liedjes over Daniël en de middag werd afgesloten met een bijbelquiz, om te zien wat de kinderen ervan onthouden hadden. Dit was een leuke speelse strijd tussen de jongens en de meisjes! En aan het einde kregen de kinderen een klein cadeautje of een echt goocheltruckcadeautje mee.” Met veel humor werd de goede inhoud overgebracht en de organisatie blikt tevreden terug: “De kinderen genieten en lachen niet alleen, ze leren ook door zo’n vrolijk kindertheater. Geweldig toch?!”

Meer informatie: staging2.vrolijktheater.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.