Home / archiefcentraal / kinderkledingbeurs van koos groot succes

kinderkledingbeurs van koos groot succes

De kinderkledingbeurs die afgelopen woensdag bij kinderopvang KOOS is gehouden werd druk bezocht. Ouders konden zelf kleding en speelgoed komen brengen op de locatie Wijsneus Brink. De opbrengst werd verdeeld, een deel ging naar de inbrenger en het andere deel kwam ten goede aan de kinderopvang.

De beurs vond plaats in de gymzaal van het gebouw dat op deze avond als een kledingwinkel ingericht was. Ook was er veel speelgoed in de verkoop. De avond was toegankelijk voor iedereen die belangstelling had en de opkomst was groot. Mensen waren erg enthousiast. “Wat een leuk idee in deze crisistijd, ik ben voor alle drie mijn kinderen goed geslaagd en heb de kast weer vol mooie zomerkleding. Dat voor kleine prijsjes”, zegt een van de bezoekers.

De commissie was verrast over de grote opkomst en de kans is dan ook groot dat deze kledingbeurs jaarlijks terugkeert.

Lees ook

Kenniskaravaan over bestuursfuncties

RAALTE – ‘Bestuursfuncties tijdelijk en altijd’ is het thema van de komende Kenniskaravaan op dinsdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.