Home / archiefcentraal / kinderen massaal aan het opdrukken

kinderen massaal aan het opdrukken

Tientallen kinderen deden maandag tien push-ups op het schoolplein van de Bolster in Raalte. Waarom? Audrey Jansen van de Bolster werd door Josefien van Assem genomineerd voor ’10 push-ups met iets gezonds’. Ze bedacht zich geen moment en besloot het heel origineel en gezond aan te pakken.

“Ik had bedacht dat dit super leuk zou zijn om dit met ons hele kindcentrum te gaan doen. We hebben alle kinderen van de Bolster en de oudste kinderen van De Rode Bank opgetrommeld en die waren allemaal superenthousiast. Daarna heb ik contact gezocht met van Vilsteren fruitbedrijf uit Wijhe en zij hebben ons geheel belangeloos 350 appels beschikbaar gesteld voor alle kinderen. Samen hebben we de tien push-ups gedaan én daarna allemaal een appel gegeten.”

Het resultaat is ook te zien in de fotoreportage en via deze link. “De kinderen deden allemaal super goed mee.”

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.