joris linssen en danny de munk in hoftheater

Dit weekend treden Joris Linssen en Danny de Munk op in het HOFtheater, in twee verschillende muzikale voorstellingen. Op vrijdag 7 maart spelen Joris Linssen & Caramba de voorstelling ‘Licht’. Op zaterdag 8 maart staan Danny en Henk met hun theatervoorstelling ‘Jeugdherinneringen 3’ in het HOFtheater.

Joris Linssen & Caramba – Licht

Licht is de derde avondvullende voorstelling van Joris Linssen & Caramba. De vier vrienden toeren elk jaar drie maanden fulltime langs de theaters met hun mix van akoestische muziek, Nederlandse teksten en meeslepende verhalen.

In het theaterconcert Licht worden vrolijke meezingers en stampende drankliederen afgewisseld met wonderschone ballades. Nederlandstalig met een latin randje. Dit alles aaneengesmeed door de autobiografische verhalen van Joris, die zich kwetsbaarder toont dan ooit. Deze voorstelling vindt plaats op vrijdag 7 maart. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 18,00.

Danny en Henk – Jeugdherinneringen 3

De voorgaande jaren waren Danny en Henk in een gezellige huiskamer en bruine kroeg te vinden. De gastheren nodigen je dit keer uit in ‘De Club’. Hier nemen zij je, samen met hun live-band, mee op een muzikale reis.

‘Jeugdherinneringen 3’ belooft wederom een avond vol amusement en meezingers te worden. Danny en Henk deinzen niet voor terug om elkaar flink in de maling te nemen, wat garant staat voor vele lachmomenten. Danny en Henk staan voor een avond met samen lachen en meezingen, met de hits van toen en nu. ‘Jeugdherinneringen 3’ vindt plaats op zaterdag 8 maart. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 27,00.

Kaarten voor de voorstellingen in het HOFtheater zijn te bestellen via de Bibliotheek Raalte (0572-361361 ) of via staging2.HOFinSalland.nl. Kijk voor meer informatie op staging2.HOFinSalland.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.