jonkvrouwen en duitse gast trekken volle zaal

De Duitse zangeres Helga Hoffmann was hier 5 dagen te gast in ons mooie Salland. De omgeving vond ze hier prachtig en….. ze verzorgde samen met Songs van Toen Koor ‘De Jonkvrouwen’ uit Zwolle een aantrekkelijk optreden in Heino. En..zondagmiddag volgde een sfeervol optreden in Nieuwleusen tijdens het Schlagerfestival met ‘de Stuwzangers’ uit Vilsteren.

Helga Hoffmann (63) heeft met haar Kleinzoon Marvin (21) veel gezien van Salland. Speerpunten waren Den Aledinck en ’t Nijenhuis. Op zaterdag werd een uitstapje gemaakt naar Amsterdam waar o.a. Madame Tussaud werd bezocht samen met dirigent Flip Jonkman. Veel aandacht was aldaar voor Herman Brood, een zus van Herman Brood zingt n.l. bij het koor ‘de Jonkvrouwen’.

Zowel een repetitie werd door Helga Hoffmann meegemaakt in Zwolle als in Vilsteren waarna een optreden volgde in Heino en Nieuwleusen. Beide keren zat de zaal afgeladen vol!!

Een prachtig lied van haar was zeker ‘Jeder braucht eine Insel’. Dit lied is ook te vinden op You Tube. Een lied met veel vaart was ‘Und Morgen früh küss ich dich wach’. In Heino zong Helga met begeleiding van accordeons, saxofoon, contrabas en slagwerk ‘Fantasie hat Flügel’.

Helga Hoffman is ook aanwezig tijdens de Open Muziekestafette Heino die zal plaatsvinden op ¾ oktober 2014 in Heino.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.