jongerenkandidaten cda roepen je op te stemmen

Koen Evers is op dit moment Officier der Mariniers. “Het is een uitdagende functie waarbij ik de leiding heb over een peloton van 32 mannen. Met sport, verbondenheid en veiligheid heb ik dagelijks te maken. Dit vind ik dan ook belangrijke thema’s voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben opgegroeid ‘op’ de Boskamp en heb hierdoor veel meegekregen van het carnavalsvirus en het verenigingsleven. Ik vind het leuk om te zien dat de verschillende vriendengroepen die ontstaan zijn tijdens mijn basisschooltijd nog steeds bestaan en zelfs uitgebreid zijn. Dit onderstreept nog eens de waarde van een basisschool in een kleine dorpskern. Ik steun het CDA omdat deze partij de christelijke normen en waarden laat terug komen in haar verkiezingsprogramma. Het CDA kan daadwerkelijk wat voor je en de gemeente betekenen”

Lisanne Spanbroek is de afgelopen 3,5 jaar onder andere als ondernemer actief geweest op het gebied van personeelszaken, communicatie en marketing. “Ik weet hoe belangrijk het is om goed naar mensen te luisteren en wil de politiek dichter bij de mensen te brengen. Extra aandacht heb ik voor de groeiende groep die het financieel even minder heeft. De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij het ZZP en MKB Café Olst–Wijhe en Theaters Olst–Wijhe. Ik zet mij in voor bruisende, goed bereikbare kernen, ondernemers en een gemeente die meedenkt en doet. Wat ik de volgende 4 jaar meebreng? Creatieve ideeën, duurzaam en toekomstgericht denken, een flinke dosis humor en het gebruik van het gezonde verstand”.

Het vaststellen van verordeningen en de begroting is een belangrijke bevoegdheid van de raad. Het college doet voorstellen voor nieuwe uitgaven en bezuinigingen, de gemeenteraad bespreekt de plannen, wijzigt wat nodig en wenselijk is en stelt de begroting vast. De verschillende politieke partijen hebben elk hun eigen visie op dit soort zaken. Laat je informeren wat welke partij voor jou en je gemeente kan betekenen. Je stem is veel waard en niet stemmen zou jammer zijn, volgens de jongerenkandidaten van CDA Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.