jolien lingerie mag gezien worden

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Als kleren de man maken, zijn het dit voorjaar bij Jolien Lingerie de kleuren die de vrouw maken. “Nog nooit is lingerie zo kleurrijk geweest”, vertellen Ineke en Jola van Jolien Lingerie. “Door de trend van doorzichtige materialen in jurkjes en blouses dit voorjaar is de lingerie nog meer onderdeel van bovenkleding geworden. En natuurlijk kun je onder elk kledingstuk de juiste en bijpassende lingerie vinden.”

De nieuwste kleurentrends op het gebied van lingerie zijn dus ook vooral veel felle kleuren, zoals rood, oranje, koraal, lavendel, koningsblauw, smaragdgroen, maar ook poeder en taupe. Door het uitgebreide pallet aan kleuren zijn de zwarte en witte bh dan ook minder belangrijk geworden.

Bij Jolien Lingerie vind je niet alleen lingerie in alle pasvormen en maten. Er is namelijk ook een breed assortiment aan badmode met bijpassende accessoires, tops en onderjurken, mooie beenmode, nachtmode, sport bh’s en ondermode voor de heren. Ook is er shapewear, wat nog steeds erg belangrijk is, zeker onder dunne zomerse jurkjes als het buiten warmer wordt.

“Lingerie mag weer gezien worden”, zegt het duo van Jolien Lingerie over de trends voor deze lente. “Dat betekent dat het weer frivool, vrouwelijk en natuurlijk verleidelijk mag zijn.”

Jolien Lingerie vind je aan de Nieuwe Markt 12 in Raalte. De winkel heeft ook een Facebook pagina waarop meer informatie te vinden is over de winkel en het huidige aanbod.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.