Home / archiefcentraal / johan kiekebosch informateur raalte

johan kiekebosch informateur raalte

De informatieronde zal zoveel mogelijk in de openbaarheid plaatsvinden. De partijen stemden unaniem in met het voorstel om donderdag, na het installeren van de nieuwe raad, de formatieronde te beginnen met een openbare ‘pitch’ door elke partij.

Elke fractie geeft kort antwoord op twee vragen: (1) hoe interpreteert de fractie de verkiezingsuitslag van de eigen partij en (2) welke rol ziet de fractie de komende jaren voor zichzelf in de raad en eventueel in het college?

Na deze presentaties voert Kiekebosch gesprekken met alle zeven fracties. Daarna zal hij zijn bevindingen in een openbare bijeenkomst voorleggen aan de fractievoorzitters. Vervolgens start de formatie.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.