johan kiekebosch informateur raalte

De informatieronde zal zoveel mogelijk in de openbaarheid plaatsvinden. De partijen stemden unaniem in met het voorstel om donderdag, na het installeren van de nieuwe raad, de formatieronde te beginnen met een openbare ‘pitch’ door elke partij.

Elke fractie geeft kort antwoord op twee vragen: (1) hoe interpreteert de fractie de verkiezingsuitslag van de eigen partij en (2) welke rol ziet de fractie de komende jaren voor zichzelf in de raad en eventueel in het college?

Na deze presentaties voert Kiekebosch gesprekken met alle zeven fracties. Daarna zal hij zijn bevindingen in een openbare bijeenkomst voorleggen aan de fractievoorzitters. Vervolgens start de formatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.