jansen gelukkig oud en vooral nieuw

Nee. Dit is geen verlate nieuwjaarswens. Eerder een titel die je wenkbrauwen doet optrekken. Of niet. Bij dat laatste hoop ik mensen wakker te schudden. Want waar ik me over verbaas: velen leven alsof het de 20e eeuw is. Stel dat de wereld was ontstaan in 2013. Zou ondernemend Salland er anders uit zien? Definitely. Wat als we niet eerst ‘besmet’ waren met ‘oude technologieën’. Als we een nog onbeschreven blad waren en alles direct zouden adopteren..?

Ouderwets en conservatief bestonden niet. Iedereen was up to date. Geen vaste winkeltijden, papieren krant, stalen winkelmandje of de griep. De technische mogelijkheden zouden we integreren in het leven.

Kijk eens door een 2014-bril naar de wereld. En vooral: naar uw eigen bedrijf, winkel of concern. Welke kansen ziet u dan? Vergeet tradities, niet durven, kan vast niet.

Laat uw klant merken dat u zijn/haar persoonlijke smaak kent. Inspireer me met de nieuwste mogelijkheden en collecties. Bind me aan u. Stop met wachten. Zoek mij op. U bent actief in de zorgsector? Wacht niet langer op cliënten. Vraag naar de gewenste hulp en zet daar op in. U werkt in de media? Kauw het nieuws me niet langer voor, maar vertel me voortaan hoe ik digitale mogelijkheden kan gebruiken om ze voor me te laten werken. Het is 2014 en wachten bestaat niet meer. Het draait om inspireren, enthousiasmeren, binden en boeien. Voorbeelden? Google maar eens op Arend Kisteman, Marius Smit of Miss Lipgloss.

Samenwerken levert interessante co-creaties op. Praat met designers, programmeurs en communicatiespecialisten. Het zal u ongetwijfeld nieuw inzicht opleveren. Er is nog veel te vernieuwen. Laten we er samen voor gaan…!

Barbara Fleer-Jansen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.