jan terlouw actief voor d66 raalte

D66-icoon en schrijver Jan Terlouw komt woensdag 12 maart naar Raalte om de campagne van D66 Raalte te ondersteunen. Hij zal tussen 10.30 uur en 13.30 uur onder andere de weekmarkt van Raalte en het Kulturhus bezoeken.

Jan Terlouw was onder meer fractievoorzitter van D66, Minister van Economische Zaken, Commissaris der Koningin in Gelderland en senator in de Eerste Kamer.

Het D66-gedachtegoed van Jan Terlouw wordt tot op de dag van vandaag door velen in Nederland omarmd. Tegelijkertijd is Jan Terlouw een bekende schrijver.

Hij heeft vele boeken voor de jeugd geschreven. Zijn bekendste boeken zijn Koning van Katoren (bekroond met een Gouden Griffel) en Oorlogswinter (de verfilming die in 2008 in de bioscopen draaide is met bijna een miljoen bezoekers een van de best bezochte Nederlandse films ooit).

Posters van D66 op de verkiezingsborden in de gemeente Raalte roepen op om voor Terlouw te stemmen. Hiermee lijken tijden van weleer voor Jan Terlouw, ooit zelf gemeenteraadslid, terug te komen.

Jan en Bert Terlouw zullen woensdagochtend vanaf half elf op de weekmarkt aan de Domineeskamp en de winkelstraten in de gemeente Raalte aanwezig zijn. Uiteraard zal Bert Terlouw de standpunten van D66 Raalte gaan toelichten. Van half één tot half twee zal Jan Terlouw te vinden zijn in het Kulturhus in Raalte. Kinderen en volwassenen kunnen hem ontmoeten, een hand schudden, vragen stellen en ook eventueel een boek van hem laten signeren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.