jaarlijkse mp dag van scouting raalte

Iedereen die belangstelling voor Scouting Raalte heeft, kan er zaterdag 29 maart een kijkje nemen. In en rond het Scoutinggebouw kun je kijken wat de vereniging doet. Als je deelgenoot wil zijn, of wanneer je (kind) lid van de vereniging wil worden, kan dat. De deuren zijn van 13.00 uur tot 16.00 uur geopend.

Scouting Raalte biedt iedere week een Scoutingspel voor alle leeftijdscategorieën, de leiding zorgt ervoor dat iedereen een fijne ochtend, middag of avond heeft. Op dit moment is er bij geen enkele speltak, (Bevers, Welpen, Scouts en Explorers) een wachtlijst. Mocht je kind belangstelling hebben om lid te worden, dan is het mogelijk om een paar keer mee te draaien, om te oordelen of het Scoutingspel bij je kind past. Hier zijn geen verdere kosten aan verbonden.

De MP-dag richt zich vooral op het werven van leden, leiding en vrijwilligers. In en om het gebouw laat de scouting zien wat het Scoutingspel inhoud. Zo krijgt je informatie als je als vrijwilliger aan de slag wil.

De scouting is altijd op zoek naar vrijwilligers: onderhoud aan het gebouw, maar bijvoorbeeld ook de dagelijkse schoonmaak.

Ook is Scouting Raalte op zoek naar leidinggevenden die de groepen willen begeleiden, werken met jeugdigen geeft een gevoel van samen iets doen voor de gemeenschap.

Wil jij lid worden van Scouting Raalte? Neem ook jij het besluit om samen met de jeugd te werken? Schrijf je in als lid van Scouting Raalte! Wanneer je meer informatie wil of vragen hebt, kun je contact opnemen via; info@scouting-raalte.nl

Je vindt de scouting aan de Westdorplaan in Raalte. Zie ook staging2.scouting-raalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.