inschrijven voor koningsdag lemelerveld

Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor Koningsdag in Lemelerveld op 26 april. Er is een maximumaantal teams dat deel kan nemen.

Een team kan bestaan uit familieleden in de breedste zin van het woord. Het team mag bestaan uit zes tot acht deelnemers, met daarbij minimaal twee deelnemers van het andere geslacht. De werkgroep Koningsdag Lemelerveld is op zoek naar leuke, creatieve en sportieve deelnemers. De nadruk ligt echter op gezelligheid, dus de sportieve prestaties zijn volgens de werkgroep voor alle leeftijden goed te doen.

Het team moet op de avond voorafgaand aan de Koningsdag openen met een verrassende podiumact, geheel naar eigen inzicht in te vullen. Deze telt voor een belangrijk deel mee in de score van alle activiteiten. De werkgroep is benieuwd naar “de gekkigheid en creativiteit die de Lemelervelders zeker bezitten.” Het deelnameformulier luidt als volgt:

Naam van het team:

Namen van de deelnemers:.

Contactpersoon:

E-mailadres:

Mobiel nummer:

Meld je aan via: koningsdaglemelerveld@hotmail.com of via Facebook

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.