Home / archiefcentraal / infobijeenkomst appartementen angeli custodes

infobijeenkomst appartementen angeli custodes

Zorggroep Raalte en Woningstichting De Veste uit Ommen ontwikkelen op het terrein van Angeli Custodes een appartementengebouw voor met name senioren. Voor geïnteresseerden wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd op dinsdagmiddag 11 maart om 16.00 uur, bij Angeli Custodes.

Tijdens deze bijeenkomst wil Zorggroep Raalte belangstellenden informeren over de appartementen, het wonen en de zorg- en dienstverleningsmogelijkheden.

De coördinatie van de verhuur van de appartementen ligt bij Zorggroep Raalte. De bewoners van het complex kunnen voor hulp- en zorgvragen terecht bij Mien, onderdeel van Zorggroep Raalte. De appartementen worden, indien de bouw naar verwachting verloopt, eind dit jaar opgeleverd.

Na afloop van de bijeenkomst kan je aangeven of je in aanmerking wil komen voor een appartement. Er liggen inschrijvingsformulieren klaar. Uiteraard is een persoonlijk gesprek met relatiebeheerder Irma van den Broek ook mogelijk. Zij is bereikbaar op 0572 341700.

Geïnteresseerden kunnen zich voor de informatiebijeenkomst of voor meer informatie opgeven via Mien, telnr. 0572 744050

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.