iesselstars zoeken nieuwe danseressen

Dansgroep de Iesselstars van Carnavalsvereniging ‘Iesselzotten Olst’ is voor komend seizoen op zoek naar danseressen. Carnaval mag dan bijna voorbij zijn, voor de dansgroep begint het nieuwe dansseizoen halverwege maart weer. De Iesselstars zijn daarvoor op zoek naar een aantal meisjes voor de twee jongste groepen, die het leuk vinden om te dansen.

Op maandag 10 maart kunnen kinderen komen kijken bij de minioren en juniorengroep. Alle meisjes van ruim 3 tot en met maximaal 10 jaar kunnen zich aanmelden voor de dansgroep. Tijdens de speciale avond doen de kinderen samen een warming up en wordt er een kort dansje gemaakt. Er worden diverse pasjes aangeleerd tijdens deze avond. Dit alles onder leiding van de opgeleide trainsters.

Het dansen bij de dansgarde Iesselstars is een echte sport, waarbij lichaamsbeweging in combinatie met muziek en ritmegevoel wordt gebracht. Ook ouders worden uitgenodigd om te komen kijken of het allemaal goed gaat. Bovendien zien zij aan het eind van deze avond ook hoe de dansen van de miniorengroep en de juniorengroep van het afgelopen seizoen eruit zag. Zo krijgen ouders en de kinderen een goed idee van wat hun dochter(s) het komende jaar bij de Iesselstars gaat leren.

De inloopavond start om 18.30 uur en duurt tot ongeveer 19.15 uur. De Iesselstars trainen op de 1e verdieping in de spiegelzaal in het Kulturhus in Olst. Voor vragen of meer informatie kunt u mailen naar iesselstars@hotmail.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.