hoog bezoek in modieus centrum

Vervolgens nodigden zij mensen uit hierover te lopen, waarbij er een meesterlijk en rijmend commentaar van Von en Jaques aan toegevoegd werd. Voor de kinderen tot en met 12 jaar was er een mooie kinderrommelmarkt.

De Raalter modewinkels werken weer samen om dit weekend een afwisselde modeshow in het centrum van het dorp neer te zetten. Deze show laat je zien waarom Raalte zich het kloppend modehart van Salland mag noemen. Morgen kun je op de catwalk zien wat de winkels dit voorjaar te bieden hebben. De eerste show begint zondag om 13.30 uur, de tweede show om 15.00 uur.

De hele middag zijn er verschillende activiteiten in het dorp tijdens de modeshow. Zo zorgt een dansshow voor een spectaculaire opening. Aan het einde van de tweede modeshow treedt het popkoor Musing uit Raalte op. Er zijn stands te vinden waar kapperszaken Ami kappers en Mooi voor Karin klaar staan om klanten inspiratie te geven voor nieuwe haarmode. Op zaterdagmiddag wordt voor jou de rode loper uitgerold. Laat je verassen door het straattheater dat die middag aanwezig is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.