het voorjaar is softer bij ter haar mode

Bij Ter Haar Mode denken ze dat de jeans in blauw, denim, gewassen groen en grijs dit voorjaar een hot item wordt. “Naast de jeans denk ik dat colberts ook populair worden. De colbert maakt een leuke ontwikkeling door. Er is meer variatie en het is niet alleen maar meer voor een feestje, je kan een hem nu ook casual aan. De colbert is dit voorjaar softer en sportiever. Daarnaast blijven accessoires belangrijk, ook voor de man. Die heb je toch nodig om de look compleet te maken”, zegt Martijn ter Haar.

Kleuren zie je ook veel terug in de mannen mode. Fuchsia, aqua en andere frisse kleuren komen voorbij. Daarnaast zie je veel shirts in spijkerstof, maar wel zacht, soepel en comfortabel. Ook de lerenjasjes zijn weer veel te vinden dit voorjaar, in het blauw en cognac. “Kleding heeft een hoog aaibaarheid gehalte dit voorjaar. Alles is zacht en comfortabel om te dragen.”

Ter Haar Mode heeft ook een selectie aan Italiaanse merken, zoals Cavallaro. Dit merk maakt colberts en shirts met een Italiaanse inslag. Je ziet veel detail zoals houten knoopjes. Hier zie je ook de pasteltinten terug komen. Zacht groen, zacht grijs en zacht beige. Het is allemaal in dat mediterrane sfeertje. Ter Haar biedt hoogwaardige mode voor de man.

Ter Haar is gevestigd aan de Marktstraat 11 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.terhaarmode.nl Ter Haar is eigendom van de broers Hugo en Martijn ter Haar. Zij zijn ook eigenaar van Knock Knock Jeansstore en Inmind by Ter Haar.

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.