help je favo wraak band verder

Het is weer tijd om jouw favoriete Wraak van Salland-band een handje te helpen. Door lekker vaak naar de video van jouw favoriete band te kijken, help je hem verder naar de halve finale van de Wraak van Salland. De bandvideo die woensdag 19 maart om 13.00 uur de meeste youtube-views heeft, gaat door naar de halve finale.

Deze stemronde gaat tussen Radio Days, Tumblers Edge en Merce. Tricklebolt won afgelopen zaterdag de voorronde van de Wraak van Salland in Café Vosman in Nieuw Heeten en is daardoor reeds verzekerd van een plekje in de halve finale.

Hieronder vind je links naar de Youtube-video’s van de andere drie bands. Hoe vaker je de bandvideo van je favoriete band bekijkt, hoe groter de kans dat jouw band doorgaat naar de halve finale.

Radio Days

Tumblers Edge

Merce

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.