helders fees wint wooncheque wagenmans

Oranjevereniging Hellendoorn gaat aan de haal met een wooncheque ter waarde van 250 euro van Wagenmans Wonen. Deze won ze met de organisatie van het Helders Fees, de geleende loungebank van Wagenmans en de spectaculaire foto die ze met een combinatie van beide maakte.

Wagenmans Wonen Lemelerveld sponsort verscheidene evenementen in de regio door een loungeset uit te lenen. Daarbij valt voor de organisaties van de evenementen ook nog wat te winnen. Hoe? Door een zo bijzonder mogelijke foto van de loungeset te maken. Zie de foto bij dit artikel voor de bijdrage van Oranjevereniging Hellendoorn.

Wagenmans heeft voor deze actie twee loungesets aangeschaft met op de rugkussens reclame van het bedrijf. De banken bestaan uit verschillende elementen, waardoor je voor meerdere opstellingen kunt kiezen. De sets kunnen beide plaats bieden aan circa zes personen en zijn ideaal voor buiten op een terras, onder een overkapping of gewoon lekker in het gras.

Reserveren is mogelijk via staging2.wagenmanswonen.nl. Daarbij dienen de belangstellenden wel aan te geven voor welke activiteit ze de loungset(s) willen gebruiken.

Als Wagenmans Wonen het verzoek goedkeurt, kan de loungeset vlak voor het evenement worden opgehaald. Daarbij vragen we ook om een leuke foto waar de bank op locatie staat te plaatsen op onze faebookpagina. En of het nou gaat om een dorpsfeest, een sportvereniging die een toernooi organiseert of een leuk evenement, iedereen is welkom. Elke jaar wordt de vereniging met de leukste foto ook nog eens beloond met een waardecheque van 250 euro.

Voor informatie: Wagenmans Wonen, Weerdhuisweg 1, Lemelerveld, tel: 0572-371273. Meer informatie op staging2.wagenmanswonen.nl .

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.