Home / archiefcentraal / harry van der vegt in de vut

harry van der vegt in de vut

Harry van der Vegt, die al meer dan 42 jaar in dienst is bij Joop Elders Installatiebedrijf, gaat in de VUT. Vrijdag 28 maart is de Enkstraat in Raalte rond 7.00 uur gewekt door een twintigtal toeterende auto’s en busjes van Joop Elders Totaalinstallateur. Zo werd hij op zijn laatste werkdag opgehaald van huis door zijn collega’s. Na een korte rondrit door Raalte en een ontbijt aan de zaak is hij begonnen aan zijn laatste werkdag.

Harry is op 31 juli 1972 in dienst gekomen bij Joop Elders. Hij is zijn loopbaan begonnen als all-round monteur. Na verloop van tijd heeft hij zijn werkzaamheden op de bouw verruild voor magazijnwerkzaamheden. Hier was hij de vraagbaak voor collega’s en klanten. De dag is gezellig afgesloten met een hapje en drankje met alle collega’s.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.