halve finale wraak dag eerder

De eerste halve finale van de Wraak van Salland is verplaatst. De datum is in overleg met café ‘De Schoenmaker’ in Luttenberg een dag eerder gepland en staat nu op vrijdag 21 maart. Deze avond zullen er weer vier bands optreden om een plek in de finale te bemachtigen.

De eerste bands die vrijdag 21 maart zullen spelen zijn al bekend, de City Killers en Tricklebolt. De andere twee bands zullen binnen een week ook bekend zijn. De winnaar van aankomende zaterdag in het Oude Station in Dalfsen gaat samen met de online winnaar van afgelopen week in Nieuw-Heeten de strijd aan om een plek in de grote finale te bemachtigen.

Halve finales

De andere halve finales van de Wraak van Salland blijven gewoon op zaterdag 29 maart in het ‘Wapen van Wesepe’ en op vrijdag 4 april in ‘The Breakaway’ in Ommen. Ook dit zullen spectaculaire avonden worden. De bands worden tijdens de halve finales beoordeeld door een professionele jury. De beste band van de avond gaat door naar de grote finale op 11 april in ‘De Leeren Lampe’.

De Nieuwe Stempel

Tijdens de finale komt de winnaar van vorig jaar, De Nieuwe Stempel, een optreden verzorgen. Deze jongens hebben het afgelopen jaar flinke stappen gemaakt en willen dit graag aan het publiek ten gehore brengen. De Nieuwe Stempel zal tijdens het juryoverleg een knallende set weggegeven voordat officieel de winnaar van de Wraak van Salland 2014 bekend gemaakt zal worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.