haarmeijer opticienjuwelier heeft zin in de zomer

Raalte Mode Promotie (RMP) houdt op zondag 30 maart twee modeshows in het centrum van Raalte, het modehart van Salland. Net als voorgaande jaren kun je genieten van de nieuwste trends op het gebied van kleding, schoenen, brillen en andere accessoires.

Vanwege deze modeshows vertelt iemand werkzaam in de Raalter modewereld elke dag op deze site iets over de trends van dit voorjaar. Haarmeijer Opticiën en Juwelier bruist en heeft #Zinindezomer. Met hun nieuwe sieradenmerken Diamonfire, Lou Lou en met de vrolijke Gypsetstyle armbanden voel je de zomer. Ook op het gebied van brillen gebeurt er veel dit voorjaar. Met de juiste bril kun je direct een fashion statement maken.

Zo kun je voor een fashionable look kiezen voor een van de nieuwe monturen van onder andere Ray-Ban, Michael Kors en Burberry. Ze passen perfect bij iedere outfit. De sprekende vormen en de subtiele details zorgen voor een zelfverzekerde uitstraling.

Ti Sento Milano viert de lange, warme zomerdagen met een bijzondere Nieuwe Lente/Zomercollectie voor 2014. De warme Italiaanse zomers zijn de inspiratie geweest voor de nieuwe ontwerpen van de zilveren sieraden; het seizoen waarin vrienden centraal staan en de zon essentieel is. In deze bruisende nieuwe collectie zijn de sieraden gezet met crystals in wit, roze, nude en blauwtinten. Ze voert je mee naar de Italiaanse stranden en warme mediterrane terrassen.

GUESS Horloges zijn toonaangevende horloges binnen de horlogebranche. GUESS is het nummer 1 horlogemerk naast de andere bekende merken zoals Fossil, Diesel en DKNY. Voor al deze verschillende looks en meer kun je terecht bij Haarmeijer Optiek en Juwelier.

Haarmeijer Opticien en Juwelier is gevestigd aan de Herenstraat 13 in Raalte. Online zijn ze te vinden op staging2.haarmeijer.nl

Morgen rond deze tijd vind je weer een aflevering van deze serie op onze website.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.