gruspollen naar verlichte optocht helmond

De Gruspollen uit Heino staan ook dit jaar weer aan de start van de verlichte carnavalsoptocht in Helmond. Vorig jaar zijn de Gruspollen ook afgereisd tot onder de grote rivieren, wat resulteerde in een 1e plaats met de verlichte wagen en de loopgroep. De Wooden Light Parade is op 5 april.

Ook dit jaar worden er door verschillende bedrijven uit de omgeving vervoer en andere middelen beschikbaar gesteld om De Gruspollen te laten starten in Helmond. “Wij zijn bijzonder blij met alle steun van onze sponsoren en alle mensen die ons helpen om dit mogelijk te maken. Zonder hen was het niet gelukt” aldus wagenbouwer Jelmer Baks.

Het budget van de Gruspollen is helaas niet groot. “We zijn nog intensief bezig met het zoeken van nieuwe sponsoren. Voorgaande jaren hebben we veel evenementen-werk gedaan waardoor we een kleine buffer opgebouwd hadden voor de carnaval. Helaas is het evenementenbedrijf failliet gegaan, waardoor onze groep geen inkomsten meer heeft. We zijn driftig opzoek geweest naar een nieuwe manier van inkomen, maar dat blijkt nog al moeilijk te zijn in deze tijd”, meld Joery Brouwer.

De organisatie van de Wooden Light Parade is blij dat de groep uit Heino weer aan de start staat van de optocht. “Het is een verrijking aan onze optocht dat de Gruspollen deelnemen. De kwaliteit van de wagens uit Heino en omstreken is van hoog niveau. Daarnaast is de Gruspollen een energieke en fanatieke groep.”

Of de Gruspollen de eerste prijs weer mee kunnen nemen naar Heino blijft nog de vraag. “We gaan ons uiterste best doen om weer een prijs te winnen” zegt Jelmer Baks. “Het is de kroon op ons werk als we zelfs in Brabant een prijs in ontvangst mogen nemen”.

Wil je De Gruspollen financieel, met diensten of met middelen sponsoren? Er kan contact gelegd worden via Gruspollen@hotmail.com of via Facebook; staging2.facebook.com/Gruspollen. De Wooden Light Parade is op 5 april en start om 20:30 uur ter hoogte van Station ’t Hout in Helmond.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.