grootse optocht lemelerveld

Onder grote belangstelling en met een stralend zonnetje is zaterdag 1 maart het carnaval in Lemelerveld van start gegaan met een grootse optocht. De optocht was hoog van kwaliteit, en stond rond van de symboliek en creativiteit. Jong en Oud, Groot en Klein, Veel en Weinig, alles was aanwezig in het carnavalsdorp Lemelerveld; in carnavalstijd Sprokkeldorp genoemd.

Met ca. 100 startnummers en een kleine 600 deelnemers was het smullen geblazen voor de vele toeschouwers. De Sprokkelaars mogen trots zijn op deze optocht met zoveel deelname. Grote carnavalsgroepen uit Lemelerveld en Vilsteren, Prinsenwagens uit verschillende buurtdorpen en natuurlijk die van de organiserende vereniging, eenlingen, tweelingen, grote groepen, jeugd, volwassenen, alles en iedereen deed mee. Carnaval leeft in Lemelerveld! Na de ruim 2 uur durende optocht verzamelde iedereen zich in Residentie Reimink, alwaar het feest al begon voordat de prijzen verdeeld waren, een teken dat mee doen belangrijker is dan winnen.

Rond de klok van 17 uur was het dan eindelijk zover. De prijswinnaars werden bekend gemaakt. In een bomvolle residentie die dampte van de energie, en stampte van de carnavalsmuziek mochten de volgende prijswinnaars voorop in de polonaise.

Wagens

1. Simpel: Wij trekken er op uit!

2. Brasil: Carnaval houdt ons zoet!

3. Paria’s: Strijdend ten onder

Grote groepen

1. Last minute loopgroep

2. Coole kikkers

3. Carnaval vliegt voorbij!

Kleine groepen

1. Vrouwen in de overgang

2. Cookies van de prins

3. Obesi-tas

Individueel en tweetallen

1. Nananonaktief

2. Koordslip

3. Bij ons zit het goed tussen de oren

Kinderen

1. De stoere obers

2. Carnaval in maart, dat vieren we met taart

3. Happy stuiteren we de carnaval rond

Nadat Prins ShoFons alle prijswinnaars had gefeliciteerd bracht DJ HitcH Lemelerveld in extase van feestvreugde. De residentie schudde op zijn grondvesten van de lange polonaises, en springende en hossende bezoekers. Het bleef nog lang gezellig in het Sprokkelaarsdorp. Als dit de voorbode is van het hele carnavalsweekend kunnen de Sprokkelaars hun borst nog nat maken. Dit beloofd een geweldig gezellig carnavalsjaar te worden. Wees Welkom in Lemelerveld!!! Foto’s en info op staging2.sprokkelaars.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.