geslaagde match via raalte ruilt

Raalte Ruilt is een vervolg op de beursvloer Raalte, waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties onderling kunnen ruilen van bijvoorbeeld diensten, producten en faciliteiten. Raalte Ruilt is, in plaats van een éénmalig event als de beursvloer, een doorlopende actie met een Facebookpagina waarop vraag en aanbod bij elkaar komt. De eerste geslaagde matches zijn inmiddels een feit. Zo hebben Bouwbedrijf Gebr. Meijer en de Algemene Hulpdienst Raalte elkaar gevonden.

Martijn Endeman, adjunct- directeur bij Meijer: “Als Raalter bouwonderneming hechten we waarde aan binding en betrokkenheid met de gemeente. We mogen nog altijd vele mooie bouwopdrachten uitvoeren in en rond Raalte, waaronder voor verschillende zorg- en welzijnsorganisaties. Vandaar onze reactie op de oproep die de Algemene Hulpdienst op Facebook plaatste. Zij betrokken begin dit jaar een nieuw kantoor in het Kulturhus en zochten kantoormeubilair. In onze werkplaats hebben we een aantal mooie handgemaakte eikenhouten tafels en bureaus voor deze club gemaakt. In ruil voor PR in de media. Een zeer geslaagde ruilactie wat ons betreft.”

Truus van Sommeren is één van de coördinatoren bij Stichting Algemene Hulpdienst Raalte: “Wanneer mensen in hun directe omgeving niet de nodige hulp kunnen vinden, is er de Algemene Hulpdienst. Onze organisatie wordt volledig door vrijwilligers gerund en dat moeten we doen met een zeer beperkt budget dat we uit subsidies verkrijgen. Voor de inrichting van ons nieuwe onderkomen in het Kulturhus moesten we dus creatief zijn. Via via kwamen we in gesprek met bouwbedrijf Meijer. We zijn ontzettend blij met onze werk- en vergadertafels. Dat hebben we laten weten via onze eigen website en promoten we zoveel mogelijk. Dat levert Meijer weer goede PR op. Win-win dus.”

Raalte Ruilt is het vervolg op de Beursvloer en biedt op staging2.facebook.com/raalteruilt de mogelijkheid om vraag en aanbod te posten. Tijdens Open Coffee – bijeenkomsten die elke laatste woensdag van de maand in de flex- en netwerkruimte “Op1” in het Kulturhus worden gehouden, is er voor ondernemers en maatschappelijke organisaties tevens de mogelijkheid voor een persoonlijke kennismaking en het maken van ruilafspraken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.