Home / archiefcentraal / geslaagde examens reddingsbrigade raalte

geslaagde examens reddingsbrigade raalte

De jaarlijkse examens van de Reddingsbrigade in Raalte zijn afgelopen zaterdag gehouden. Voor de vele redders was dit een spannende dag. Voor een paar oudere leeftijdsgroepen was het extra spannend, want behalve een examen in het water stond hen ook nog een theorie examen te wachten. Ook deze werd op zaterdag afgenomen.

Het hele jaar hebben de kinderen onder leiding van de trainers naar dit examen toegewerkt. Vaardigheden werden getraind, van een goede conditie en zwemslagen tot het gebruik van reddingsmiddelen aan toe. Er werd op de vrijdagavonden hard geoefend door de leden om goed het examen in te gaan. Ook voor de theorie werd er hard gestudeerd.

Na de examens in het zwembad konden alle kandidaten zich weer gaan douchen en omkleden. Daarna mochten ze onder luid applaus van hun trainers, ouders, opa’s en oma’s en alle andere aanwezigen hun diploma op komen halen. Alle kandidaten zijn geslaagd. Een resultaat waar iedereen trots op terugkijkt. Als beloning mochten de kandidaten op vertoon van hun diploma een ijsje gaan halen in het restaurant.

Je kan altijd op de hoogte blijven van nieuws, feiten en activiteiten. Bekijk onze website: www.reddingsbrigaderaalte.nl of like ons op facebook.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.