Home / archiefcentraal / geslaagd concours psv de stuwe

geslaagd concours psv de stuwe

Afgelopen zaterdag organiseerde PSV de Stuwe uit Oudleusen een indoor dressuurconcours in manege De Diamanthal te Balkbrug. Om 8 uur kwam de eerste combinatie aan de start in de klasse B dressuur. Gedurende de dag kwamen ook de andere klasses aan bod en om 22.00 streed de laatste Z2 amazone.

Ook eigen leden namen deel. Linda Wermink behaalde met haar paard Bo een 4de prijs in de B-dressuur met 192 punten. Lisa Runherd behaalde met haar paard Briard O. een uitstekende score in de M2 dressuur. Met 200 punten kwamen zij op de twee plek te staan.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.